Ennakoimalla eteenpäin

Kesä oli lämmin. 

Aurinko paistoi ja ympärillä olevat ihmiset olivat hyväntuulisia kesäisissä asuissaan. Olimme paljon ulkona ja hommasimme kaikenlaista. Kokkasimme, uimme, puuhastelimme pihatöissä, mutta myös laiskottelimme. Annoin aikaa itselleni, luvallisesti. Kuuntelin lintujen laulua riippukeinussa joen liplattaessa. Välillä ajatusvirrat karkasivat kauas pois, vain lämmin tuuli tuntui iholla. Nautin.

Loman loppupuolella siirsin askeltaen olotilani alkavaan työhön. Koko kevään ajan organisaatiossa oli tehty muutoksia ja ne tulivat voimaan elokuun alussa. Kävin mielessäni läpi uutta tilannetta useasta eri näkökulmasta. Mietin millaisia henkilöitä yhteisössämme on. Kuinka vuorovaikutus sujuu ja miten voin itse omalla toiminnallani vaikuttaa asioihin ja niiden etenemiseen. Olin  työstänyt mielessäni asioita useita kertoja, ikään kuin vahvistaakseni itseäni uuteen tilanteeseen. Ennakoin mahdollisia tilanteita ja etsin niihin ratkaisuvaihtoehtoja. Luotin intuitiooni ja itseeni siinä, että asiat/työt lähtevät rullaamaan kunhan kaikki osalliset saadaan paikalle ja huomaamme, että voimme kaikki oppia toisistamme ja toisiltamme. 

Annoin tilaa itselleni ja muille. Lähdimme yhdessä eteenpäin, kukin omalla osaamisellaan ja taidoillaan. Teimme asioita yhdessä ja erikseen, kaikki samaan suuntaan ja yhteistä  tavoitetta kohden. Jokaisen työpanos vaikutta myös toisen henkilön työn etenemiseen.  Juuri tämän takia asioiden ennakoiminen ja intuitiivisuuteen luottaminen  edesauttavat sitä, että saamme hyvää aikaiseksi ja pystymme luomaan uutta ja vielä parempaa.

Katse eteenpäin:))


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisäinen äänen voima

Intuitiosta